bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Oulu Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Oulu Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Oulu Lufthavn. Bilutleie ved Oulu Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Oulu Lufthavn guide

leiebil Oulu Lufthavn
Bilutleie Oulu Lufthavn

Oulu Airport (IATA Code: OUL) er en annen svært liten flyplass som ligger i midten av sentrale Finland nær kysten av Bottenviken.Flyplassens eneste rullebane og hovedterminalen tjeneste rundt én million passasjerer i året med en rekke regionale flyselskapet operatører og ruter.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke regionale flyselskaper tjeneste Oulu Airport og inkluderer sesong charter gitt av Aegean Airlines. Fly til Helsinki er levert av Finnair og Finnair (operasjoner som tilbys av FlyBe Nordic). Scandinavian Airlines tilbyr flyreiser til Stockholm og Norsk Air Shuttle gir destinasjon ruter til Helsinki, Gran Canaria, og Alicante.Seasonal flyreiser til Tenerife er planlagt for høsten 2013.

Flyplassens fasiliteter

Oulu Airport tilbyr Hei Café som serverer alt fra småretter til fulle måltider. Et møterom er tilgjengelig i andre etasje av terminalen med en kapasitet på 15. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig i et salongområde tilgjengelig for alle passasjerer. Flyplassen butikken tilbyr taxfree-shopping. Lagre og cafe timer er basert på flytider. En minibank er tilgjengelig i ankomster lounge. Turoperatør og charter flytider er tilgjengelig på serviceskranker i første etasje. Transport til og fra flyplassen er gitt av offentlig transport, taxi-tjenester, og bilutleiefirmaer.Bil utleie pulter er plassert i første etasje av terminalen og gi alternativer ved Skandia Rent, Avis, Budget, Erenta, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler