bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Mikkeli Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Mikkeli Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Mikkeli Lufthavn. Bilutleie ved Mikkeli Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Mikkeli Lufthavn guide

leiebil Mikkeli Lufthavn
Bilutleie Mikkeli Lufthavn

Mikkeli Airport (IATA Code: MIK) er en ekstremt liten flyplass som ligger i Lake District i det sørlige Finland.Dens eneste rullebane og terminal håndterer 1500 passasjerer i året. Flyplassen består av en hovedbygning, men flyplassen i dag i hovedsak benyttes for gliding og fallskjerm aktiviteter. Ingen rutefly er planlagt fra flyplassen, og hovedaktiviteter foregår om sommeren.

Flyselskaper og destinasjoner

Byens flyplass tjenester hovedsakelig lokale gliding og fallskjermhopping aktiviteter. Ingen faste flyruter eller reisemål er gitt på flyplassen, selv om et fly avgang til Helsingfors hver morgen og returnerer hver kveld.

Flyplassens fasiliteter

Kortsiktig og langsiktig parkering er tilgjengelig på flyplassen. Snacks og drikke er tilgjengelig med en salgsautomat. Reisende kan få tilgang til telefon og posttjenester. Et konferanserom med kapasitet på opp til 15 personer ligger på flyplassen for møter. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig med taxi. Besøkende bør sjekke nettsiden for potensielle flytidene og åpningstider avhengig av sesong. Fly til Helsinki er sporadisk og er ikke alltid tilgjengelig.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler