bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Maarianhamina Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Maarianhamina Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Maarianhamina Lufthavn. Bilutleie ved Maarianhamina Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Maarianhamina Lufthavn guide

leiebil Maarianhamina Lufthavn
Bilutleie Maarianhamina Lufthavn

Marrianhamina Airport (IATA Code: MHQ) er også kjent som den Mariehamm flyplassen og er en liten flyplass som ligger i klyngen av øyer utenfor kysten av Sør-Vest -Finland.Den ene rullebanen og enkelt terminal prosessen ca 49 000 passasjerer i året til lokale og regionale flyplasser og regioner.

Flyselskaper og destinasjoner

Marrianhamina Airport tilbyr tjenester fra fire innenlands flyselskap. NextJet tjenester Stockholm og Åbo. FlyBe (med operasjoner som tilbys av FlyBe Nordic) tilbyr en rute til Helsinki. Turku Air leverer tjenester til Åbo og Air Aland tilbyr to mål ruter til Stockholm og Helsinki.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir grunnleggende fasiliteter til passasjerer, inkludert en liten, duty-free butikk. En liten kafé som heter Baka serverer smørbrød og kaker. Et møterom ligger i andre etasje av terminalen plass en kapasitet på 12. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig på flyplassen. Alle tjenester på flyplassen åpne basert på flytider. Passasjerer bør være klar over at det er ingen ATM ligger på flyplassen. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig via drosjer og bilutleie. Leiebil tjenester leveres av Rundbergs Bil og Service, Hertz og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler