bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kuusamo Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Kuusamo Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kuusamo Lufthavn. Bilutleie ved Kuusamo Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kuusamo Lufthavn guide

leiebil Kuusamo Lufthavn
Bilutleie Kuusamo Lufthavn

Kuusamo Airport (IATA Code: KAO) er en regional flyplass som ligger i den nordøstlige delen av landet. Dens eneste rullebane og terminal gir for ca 82 000 reisende i året med mindre enn 800 fly.

Flyselskaper og destinasjoner

Kuusamo Airport tilbyr tjenester fra noen regionale operatører, Finnair, Finnair (med operasjoner som tilbys av FlyBe Nordic), Scandinavian Airlines, (operasjoner som tilbys av Blå One), og Wind Rose Aviation. Finnair og SAS flyr bare til Helsinki.Sesongens flyreiser tilbys av Wind Rose Aviation transporterer passasjerer til Kiev.

Flyplassens fasiliteter

Kuusamo Airport gir bare de grunnleggende i tjenester til passasjerer inn og ut av Lappland regionen. Hello Café serverer en liten meny med smørbrød, kaker og desserter og drikker fra kaffe til brennevin. Et møterom med en kapasitet på 18 er tilgjengelig på terminalen, som er trådløs Internett-tilgang. En liten taxfree-butikken er åpen, avhengig av flytider. To barnepass lekeområder er planlagt for utbygging i nær fremtid på flyplassen. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig med offentlig transport og taxitjenester. Bilutleie serviceavdelinger ligger i terminalen og er levert av Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler