bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kittilä Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Kittilä Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kittilä Lufthavn. Bilutleie ved Kittilä Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kittilä Lufthavn guide

leiebil Kittilä Lufthavn
Bilutleie Kittilä Lufthavn

Kittilä lufthavn (IATA Code: KTT) ligger i den nordlige delen av Finland og fungerer som en viktig flyplass for de nordlige områdene av landet.Det ligger inne i polarsirkelen. En rullebane og terminal tjener litt over 200 000 passasjerer i året fra innenlandske og sesong charter.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke regionale flyselskaper flyr Kittilä lufthavn inkludert Finnair, Norsk Air Shuttle, Scandinavian Airlines (med operasjoner som tilbys av Blå One), Thomas Cook Airlines, og Thompson Airways. Finnair tilbyr rutine fly til Ivalo og Helsinki.Andre fly er sesongmessige og inkluderer ruter til Zürich, Manchester, Paris, Glasgow, København, Turku, og East Midlands.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir en enkel kafé / restaurant som serverer lett mat, smørbrød, snacks, og bakverk. Hello Café serverer også drikke fra kaffe til brennevin. En enkelt nyhet / gavebutikk er tilgjengelig i terminalen. To møterom er tilgjengelig på flyplassen med kapasitet mellom 15 og 35 personer. Flyplassen tilbyr en badstue til passasjerer, gratis trådløs Internett-tilgang, og en tradisjonell lavvo med en kapasitet på 50, som er utstyrt med en liten kjøkkenkrok for kaffe. En lekeplass ligger etter sikkerhetskontrollen, som er et post-postkasse. Flyplassen har ingen ATM fasiliteter. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig av transporttjenester, buss, taxi og leiebil. Bilutleieselskaper inkluderer Scandia Rent, Hertz, Avis og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler