bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kajaani Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Kajaani Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kajaani Lufthavn. Bilutleie ved Kajaani Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kajaani Lufthavn guide

leiebil Kajaani Lufthavn
Bilutleie Kajaani Lufthavn

Kajaani Airport (IATA Code: KAJ) er en regional flyplass som betjener Central Finland.Flyplassen er i hovedsak som et stoppested for tilkobling flybilletter til Helsinki. Den lille flyplassen gir én rullebane og en liten terminal som håndterer ca 78 000 passasjerer i året med i overkant av 1000 fly til og fra Helsinki.

Flyselskaper og destinasjoner

Kajaani Airport tilbyr tjenester av ett luftfartsselskap - regional FlyBe Nordic. Flyselskapet gir en enkelt destinasjon rute til Helsingfors.

Flyplassens fasiliteter

Kajaani Airport gir et minimum i forhold til tjenester til reisende. Aktiviteter fokusere på innsjekking, bagasje, og avgangs aktiviteter. En liten Air Café ligger i hovedterminalen gir en rekke kaker, snacks og søtsaker og kaffe og andre drikker (inkludert brennevin). Kafeen ligger like før sikkerheten innsjekking. En liten nyhet butikk er også tilgjengelig i terminalen før passering gjennom sikkerhetskontroller. Et lite møterom ligger i lokalene med en kapasitet på 15 personer. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig. Bilutleie tjenester på flyplassen er levert av Scandia Rent, Europcar, Hertz, Budget og Avis. Serviceavdelinger ligger i nærheten av informasjons-og sikkerhetskontrollen området.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler