bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Jyväskylä Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Jyväskylä Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Jyväskylä Lufthavn. Bilutleie ved Jyväskylä Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Jyväskylä Lufthavn guide

leiebil Jyväskylä Lufthavn
Bilutleie Jyväskylä Lufthavn

Jyväskylä Airport (IATA Code: JYV) er en annen regional flyplass som ligger i den sørlige sentrale delen av landet. Beliggenheten midt i Lake District fungerer som et knutepunkt for reisende på vei til Helsingfors. Den viktigste rullebanen og terminalen på flyplassen prosessen omtrent 89 000 passasjerer fra ca 15.000 flygninger til og fra Helsinki.

Flyselskaper og destinasjoner

Jyväskylä Airport tilbyr tjenester gjennom en nasjonal carrier - FlyBe Nordic. Flyselskapet gir en destinasjon rute til Helsingfors.

Flyplassens fasiliteter

Jyväskylä Airport tilbyr grunnleggende tjenester til passasjerene. Singelen kafé-restaurant som ligger i terminalen er åpen på hverdager og serverer charterfly også. Terminalen er åpen fra morgen til kveld i helgene og timer er basert på avgang og ankomst flyreiser. Terminalen åpner 2 ½ timer før planlagt avgangstider. Et lite møterom som ligger ved siden av restauranten Jyväskylä, og har en kapasitet på 20 personer. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig via lokale busser og drosjer tjenester. Bilutleie tjenester leveres av Scandia Rent, Europcar, Hertz, Budget og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler