bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Enontekiö Flyplass

Hjem > England > Bilutleie Enontekiö Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Enontekiö Lufthavn. Bilutleie ved Enontekiö Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Enontekiö Lufthavn guide

leiebil Enontekiö Lufthavn
Bilutleie Enontekiö Lufthavn

Enontekiö Airport (IATA Code: ENF) er en liten flyplass betjener regionen nordvest i Finland. Flyplassen har en rullebane og terminal som behandler ca 16 000 passasjerer i året. Anlegget er hovedsakelig nås med charterfly fra innenlandske regioner rundt Finland.Reisende bør være klar over at flyreiser er ikke tilgjengelig daglig, og rådes til å kontakte flyplassen for å bestemme flytider.

Flyselskaper og destinasjoner

Den regionale flyplassen gir ikke regelmessig rutefly enten innenlands eller utenlands. Interair gir en sesong charter til Norwich og Air 100 (med operasjoner som tilbys av Central Connect Airlines) tilbyr sesongens flyreiser til Helsingfors.Passasjerer rådes at flybilletter til Helsinki ikke forekomme på en daglig basis, og bør derfor kontakte flyplassen for planlegging alternativer.

Flyplassens fasiliteter

Tjenester på flyplassen er i utgangspunktet begrenset til passasjertransport. En liten kafé på flyplassen gir et utvalg av varme og kalde drikker og snacks og mat. Et lite telt for møtene ligger også i nærheten av terminalen og kan holde opp til 30 personer. Ingen minibanken er plassert i terminalen. Passasjerer kan få tilgang til gratis trådløs Internett-tilkoblinger inne i terminalbygningen. De som søker bilutleie alternativer rådes til å ringe leverandører eller tilgang til tjenester basert i nærheten Enontekiö.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler