bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Concepcion Flyplass

Hjem > Chile > Bilutleie Concepcion Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Concepcion Lufthavn. Bilutleie ved Concepcion Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Concepcion Lufthavn guide

leiebil Concepcion Lufthavn
Bilutleie Concepcion Lufthavn

Concepción Airport er også lokalt kjent som Carriel Sur International Airport (IATA Code: CCP). Anlegget ligger i Bio Bio-regionen i det sentrale Chile langs kysten. Klassifisert som den nest største flyplassen i Chile flyplassen betjener hovedsakelig regional trafikk for Sky Airlines og LAN Airlines. Dens en rullebane og terminal building prosess flere tusen passasjerer hver måned som i hovedsak benytter flyplassen som et stoppested eller alternativ rute for flyvninger inn og ut av Santiago de Chile.

Flyselskaper og destinasjoner

To regionale flyselskaper flyr Concepción Lufthavn, LAN Airlines og dets fly til Santiago de Chile og Sky Airlines med sine flyreiser til Santiago, Temuco, og Puerto Montt.Været tillater flyreiser kan også utvide til Pucon.

Flyplassens fasiliteter

Til tross for sin klassifisering som den nest største flyplassen i Chile, er terminalen og tjenester levert av Concepción relativt begrenset i omfang. En VIP-lounge, en tax-free butikken, og tilgang til lett mat og drikke er tilgjengelig. Bilutleie tjenester leveres av Honk, Auto Europa, Avis, Budget, Hertz og Europcar. Lokale reiser er tilrettelagt av drosjer og lokale busser.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler