bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Antofagasta Flyplass

Hjem > Chile > Bilutleie Antofagasta Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Antofagasta Lufthavn. Bilutleie ved Antofagasta Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Antofagasta Lufthavn guide

leiebil Antofagasta Lufthavn
Bilutleie Antofagasta Lufthavn

Antofagasta Airport er også kjent som Cerro Morena International Airport (IATA Code: ANF). Flyplassen ligger omtrent seks miles nord for byen i den nordlige delen av Chile. I de senere årene passasjertrafikken har økt. Som av 2011, en million passasjerer passerte gjennom flyplassen. Med én rullebane og en liten terminal, flyplassen er ekstremt regional og gir begrensede flymuligheter til nordlige Chile og omkringliggende regioner. Denne regionen er kjent for sin gruvedrift og er ikke den vakreste i Chile. Det er ikke ansett som en turistdestinasjon, men fungerer som et populært stoppested til andre steder i Nord-Chile.

Flyselskaper og destinasjoner

Fire innenlandske flyselskaper flyr som Antofagasta Lufthavn: Aerolinea Principal, LAN Express, PAL Airlines og Sky Airline. Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Iquique, Santiago de Chile, La Serena, El Salvador, Lima og Arica og noen få andre.

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sin lille størrelse Antofagasta Airport gir noen fasiliteter til reisende. Det grunnleggende inkluderer tilgang til lokal informasjon og nærliggende hotell og leiebil innkvartering og tjenester. Et begrenset antall drikke og mat alternativer er tilgjengelig i og rundt flyplassen. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig via offentlig transport, drosjer, og tilgang til noen bilutleie alternativer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler