bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Skjulte kostnader hos lavpris utleiefirmaer

 

Etter å ha undersøkt ulike leiebilnettsteder for tilbud på din kommende ferie, finner du en god avtale som virker for godt til å være sant. Problemet er at det kan den være. Noen ganger lokker bilutleiefirmaer og reiserabattsider kundene til seg med gode basispriser for deretter å oppnå sin fortjeneste på skjulte avgifter.
Disse avgiftene bør ikke nødvendigvis avskrekke deg fra å leie en bil, men hvis du vet hvilke avgifter du skal se opp for vil du være i bedre stand til å sette opp med et mer nøyaktig leiebilbudsjett. Og aller viktigst, du vil være i stand til å vurdere om den avtalen du har funnet er en virkelig god avtale, tross alt!
Her er noen av de vanligste skjulte kostnadene å se etter når du bestiller en billig leiebil:

Forsikring

De fleste bilutleiefirmaer vil oppmuntre eller til og med press deg til å kjøpe deres valgfrie forsikring for en ekstra, daglig kostnad som raskt øker prisen.Det de vanligvis ikke nevner er at ofte vil din private bilforsikringen også gi dekning i tilfelle en ulykke i en leiebil.   I andre tilfeller kan det hende at kredittkortet du bruker til å betale for leiebilen inkluderer forsikring. Det er alltid verdt å se nærmere på disse mulighetene, før man slår til på avtalen med den skjulte kostnaden for valgfri forsikring, fra utleienettstedet.

Aldersgebyr

Mange bilutleiefirmaer belaster et ekstra gebyr på $ 25 eller så, per dag, for førere under 25 år, noe som raskt kan øke kostnadene for yngre sjåfører.

Kjøretøyoppgraderinger

Noen ganger vil agenten bak disken forsøke å overtale deg til å ta en større, dyrere bil. Hvis du er fornøyd med å leie en kompakbil og ønsker å holde leieprisen lav, ikke gi etter for salgspress. Hvis du har bedt om en kompaktbil og de ikke har en tilgjengelig bør du ikke å betale noen ekstraavgifter for en større bil. Hvis en ekstraavgift blir lagt i et slikt tilfelle er det best å be om en avklaring. Snakk med sjefen om nødvendig.

Ekstrautstyr

Den $ 15 per dag-prisen du fikk oppgitt kan raskt forsvinne hvis du lar deg presse til å godta uplanlagt ekstrautstyr som GPS, takstativ, eller barneseter. Hvis du trenger GPS eller et barnesete, bør du vurdere å bringe din egen hjemmefra for å slippe å betale $ 25 eller så, per dag, som dette utstyret vil koste.

Lisensavgifter

Noen bilutleiefirmaer overfører egne lisensavgifter videre til sine kunder i form av avgifter, vanligvis ca. $ 10 per dag. Mange leiebilselskaper avslører ikke denne avgiften på forhånd, så det er verdt å spørre før du bestiller leiebilen. Du kan velge å gå videre med bestillingen uansett, men på denne måten vil du i det minste ha et mer nøyaktig bilde av hva leiebilen kommer til å koste deg.

Ekstra sjåfører

Noen selskaper, men ikke alle, belaster en ekstra daglig avgift hvis reisepartneren din også har planer om å kjøre bilen. I noen tilfeller gjelder denne ekstraavgiften også om du reiser med din ektefelle.

 

 

 

 

Albania

Argentina

Australia

Belgia

Bosnia

Brasil

Canada

Chile

Columbia

Danmark

De Forente Arabiske Emirater

Egypt

Estland

Fiji

Filippinene

Finland

Frankrike

Hellas

India

Indonesia

Irland

Island

Israel

Italia

Japan

Jemen

Jordan

Kamerun

Kina

Kroatia

Kypros

Latvia

Libanon

Litauen

Luxemburg

Makedonia

Malaysia

Malta

Marokko

Mexico

Moldova

Montenegro

Nederland

New Zealand

Norge

Peru

Polen

Portugal

Romania

Russland

Saudi-Arabia

Singapore

Slovakia

Slovenia

Spania

Storbritannia

Sveits

Sverige

Sør-Afrika

Thailand

Tunisia

Tsjekkia

Tyrkia

Tyskland

Ukraina

Ungarn

USA

Venezuela

Zimbabwe

Østerrike

 
     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler