bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Gyor Flyplass

Hjem > Ungarn > Bilutleie Gyor Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Gyor Lufthavn. Bilutleie ved Gyor Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Gyor Lufthavn guide

leiebil Gyor Lufthavn
Bilutleie Gyor Lufthavn

Gyor Airport (IATA Code: QGY) er også kjent som Györ-Per Airport og er klassifisert som en nasjonal og internasjonal anlegget. Flyplassens eneste rullebane og lille terminalen gi begrensede tjenester til lokale og regionale destinasjoner. Flyplassen ligger ca 10 miles fra sentrum Györ, vest for Budapest i den nordvestlige regionen av landet halvveis mellom Budapest og Wien.Flyplassen ligger på en av de store reiseruter i Sentral-Europa. Flyplassen betjener mindre enn 30.000 internasjonale passasjerer på årsbasis.

Flyselskaper og destinasjoner

Den regionale flyplass gir begrenset internasjonal carrier trafikk. De fleste av passasjerene som reiser gjennom flyplassen tar nytte av regionale og charterfly. Flyplassen er hjem til mindre enn seks regelmessig chartret fly. Carriers gir ikke regelmessig rutefly til eller fra flyplassen.

Flyplassens fasiliteter

Den lille terminalen på Gyor Airport gir begrensede fasiliteter for charterpassasjerer. Hovedterminalen gir en buffet og en nærliggende 26 Bit Motell. Reisende rådes til å oppsøke flere hotellopphold, spisesteder og bilutleie tjenester i nærheten Györ.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler