bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Debrecen Flyplass

Hjem > Ungarn > Bilutleie Debrecen Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Debrecen Lufthavn. Bilutleie ved Debrecen Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Debrecen Lufthavn guide

leiebil Debrecen Lufthavn
Bilutleie Debrecen Lufthavn

Debrecen Airport (IATA Code: DEB) er klassifisert som en internasjonal flyplass, og er blant de fem store flyplasser betjener Ungarn.Anlegget ligger i den nordøstlige regionen av landet i Hajdu-Bihar County. Flyplassen er én rullebane og hovedterminalen gir tjenester til ikke bare ungarske reisende, men også de som reiser til og fra Ukraina, Slovakia og Romania.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Debrecen Airport tilbyr tjenester gjennom en håndfull av regionale og charterluftfartsselskaper. Wizz Air gir regelmessige destinasjon ruter til London og Eindhoven.Travel Service Ungarn gir et charter rute til Hurghada, og Germania gir sesongcharterruter til Dresden, Leipzig og Erfurt.Andre operatører som yter tjenester på flyplassen inkluderer Bulgarian Air Charter, Syphax Airlines og Tailwind Airlines.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter på Debrecen Airport inkluderer, men er ikke begrenset til mat og drikke på Rab restauranten, som ligger ved inngangen til passasjerterminalen. En kafeteria ligger på internatet salongen. Den lille terminalen gir også bagasje innpakning tjenester og noen små shoppingmuligheter. Bilutleie på flyplassen er levert av Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler