bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Izmir Flyplass

Hjem > Tyrkia > Bilutleie Izmir Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Izmir Lufthavn. Bilutleie ved Izmir Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Izmir Lufthavn guide

leiebil Izmir Lufthavn
Bilutleie Izmir Lufthavn

İzmir Airport (IATA-kode ADB) er offisielt kjent som İzmir Adnan Menderes internasjonale lufthavn, oppkalt etter den tidligere statsministeren Tyrkia Adnan Menderes.Flyplassen har en nyoppusset terminal og to rullebaner, som tilbyr tjenester til nesten seks millioner passasjerer hvert år. Izmir flyplass fungerer som en hub reisemål for Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Sunexpress. Som et resultat av passasjertrafikk, er det den fjerde travleste flyplassen i landet når det gjelder passasjervolum.

Flyselskaper og destinasjoner

Izmir flyplass I tillegg til de sentrale bærere, og tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og nasjonale flyselskapene. Mahan Air, Saudia, Lufthansa, Air Berlin og Germania er bare noen av de bærere gir rutene til passasjerene. Vanlige destinasjoner inkluderer Amsterdam, London, Warszawa, Istanbul, Paris, Berlin og Frankfurt.

Flyplassens fasiliteter

Den flyplassen i Izmir har mange fasiliteter og eksepsjonelle tjenester fra terminalen inkludert valutaveksling, internettilgang, medisinske tjenester, moskeer, bagasjehjelp, bilutleie, restauranter og turistinformasjon. Kafeer i terminalen gi et utvalg av kaffe, snacks og små måltider for å ankommer eller reiser reisende. Leiebil er lett tilgjengelig for ankommende gjester gjennom selskaper som Europcar, Sixt, Avis, Duray Rent a Car, Hertz og National.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler