bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Basel Flyplass

Hjem > Sveits > Bilutleie Basel Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Basel Lufthavn. Bilutleie ved Basel Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Basel Lufthavn guide

leiebil Basel Lufthavn
Bilutleie Basel Lufthavn

Det offisielle navnet på Basel Airport (IATA-kode BSL) er Euroairport Basel-Mulhouse-Freiburg og det fungerer akkurat utenfor de tre byene som det heter. Den internasjonale flyplassen faktisk ligger i Frankrike, nær grensen til Sveits og Tyskland.En viktig funksjon i Basel Airport er at det er en av de svært få anlegg som drives av tre land sammen! Basel flyplass betjener nesten 5,3 millioner besøkende hvert år fra sine to rullebaner og passasjerterminalen.

Flyselskaper og destinasjoner

Basel Airport er et knutepunkt reisemål for EasyJet Sveits og har en rekke andre internasjonale og innenlandske flyselskaper som Air France, Austrian Airlines, KLM, Swiss International Air Lines, Pegasus Airlines og British Airways. Populære destinasjoner fra Basel lufthavn inkluderer London, Berlin, Wien, Amsterdam, Istanbul og en rekke innenlandske byer.Den dominerende flyselskapet, EasyJet Sveits, og tilbyr tjenesten til Brussel, Napoli, Nice, Venezia og Marrakech bare for å nevne noen!

Flyplassens fasiliteter

Basel Airport tilbyr en rekke bekvemmeligheter og fasiliteter for passasjerer. Handicap-tjenester, butikker, Euroairport Skyview Lounge, innsjekking assistanse, bilutleie og bagasje assistanse er alle utstyrt. Butikker kjennetegnet hele terminalen er La Brasserie og Der Feinschmecker, mens Café 68 og Bärenhunger gi et utvalg av snacks og drikkevarer. Bil utleie alternativer tilbys gjennom Budget, Avis, Hertz, Sixt, Europcar og Enterprise.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler