bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Lanzarote Flyplass

Hjem > Spania > Bilutleie Lanzarote Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Lanzarote Lufthavn. Bilutleie ved Lanzarote Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Lanzarote Lufthavn guide

leiebil Lanzarote Lufthavn
Bilutleie Lanzarote Lufthavn

Lanzarote Airport (IATA-kode ACE) tjenester øya Lanzarote innenfor Kanariøyene og er kjent som Arrecife Lufthavn. Flyplassen spiller en betydelig rolle i å frakte passasjerer til europeiske destinasjoner, og ser en økning av passasjerer hvert år i turistsesongen. Den Lanzarote Airport gir service til nesten 5,2 millioner passasjerer hvert år med et utvalg av flyreiser fra sin passasjerterminal og enkelt rullebane. Flyplassen inneholder et flymuseum, som er et bemerkelsesverdig punkt av interesse for de som ønsker å lære mer om øyas flyhistorie.

Flyselskaper og destinasjoner

Forskjellige flyselskaper yte service til og fra Lanzarote lufthavn inkludert Norsk Air Shuttle, British Airways, EasyJet, Monarch Airlines og Iberia Express for å nevne noen. Ryanair gir et betydelig antall flygninger til innenlandske destinasjoner som Sevilla, Barcelona og Madrid.Internasjonale destinasjoner avgang fra Lanzarote Airport inkluderer Belfast, London, Amsterdam, Oslo, Frankfurt og Warszawa.

Flyplassens fasiliteter

Den Lanzarote Airport tilbyr utvalgte fasiliteter for passasjerer besøker terminalene inkludert leiebiler, handicap-tjenesten, passasjer assistanse, forfriskninger og gaver. Mat og drikke er gitt gjennom Carling og Burger King, mens gaver og suvenirer er funnet i Arte og taxfree sentrum. Passasjerer som ønsker å utnytte en leiebil har alternativer mellom Payless, Hertz, Europcar, Goldcar, Cabrera Medina, Cicar og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler