bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Ljubljana Flyplass

Hjem > Slovenia > Bilutleie Ljubljana Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Ljubljana Lufthavn. Bilutleie ved Ljubljana Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Ljubljana Lufthavn guide

leiebil Ljubljana Lufthavn
Bilutleie Ljubljana Lufthavn

Ljubljana Airport (IATA-kode LJU) er også referert til som Brnik Lufthavn, som også er tidligere navn. Flyplassen ble åpnet i 1963 og har en enkelt rullebane med passasjerterminal. Hvert år, rommer Ljubljana Airport nesten 1,2 millioner passasjerer og planer er på gang for å renovere og utvide terminalen for å håndtere den økende trafikken. Flyplassen fungerer også som et knutepunkt for Adria Airways.

Flyselskaper og destinasjoner

I tillegg til Adria Airways, som bruker Ljubljana Airport som en hub destinasjon, flyplassen gir også tjeneste på ulike flyselskaper som Wizz Air, Air France, Turkish Airlines, Air Serbia og Montenegro Airlines. Populære destinasjoner inkluderer Moskva, Paris, Beograd, Brussel, Sarajevo, Warszawa, Istanbul og Charleroi.

Flyplassens fasiliteter

Den Ljubljana Airport tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester til passasjerer som passerer gjennom hver dag. Butikker, restauranter, bilutleie, offentlig transport, business lounge og valutatjenester er alle gitt hele terminalen. Restaurant alternativer inkluderer Take Off Bar eller Culto Bar, som tilbyr et utvalg av varme og kalde snacks, smørbrød og desserter.Bilutleie tellere er plassert i terminalen og tilbyr et utvalg av selskaper inkludert Budget, Avis, Atet Rent a Car, Dollar, Hertz, Europcar, Sixt og Avant Bilutleie.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler