bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Timisoara Flyplass

Hjem > Romania > Bilutleie Timisoara Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Timisoara Lufthavn. Bilutleie ved Timisoara Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Timisoara Lufthavn guide

leiebil Timisoara Lufthavn
Bilutleie Timisoara Lufthavn

Ofte referert til som den Giarmata lufthavn, Timişoara Airport (IATA-kode TSR) er den nest største flyplassen i landet etter at Bucharest Henri Coanda. Flyplassen går også under navnet Traian Vuia, til ære for landets flight pioner. Flyplassen har vært å gi hushjelper til passasjerer siden 1964 og internasjonale ruter siden 1980 - mer enn en million passasjerer bruke fasilitetene på Timişoara flyplass hvert år! Det er en enkelt bane, og stort passasjer terminal. Den Timişoara Airport er en av bare fire flyplasser i landet i stand til å betjene jumbo jets.

Flyselskaper og destinasjoner

Som et knutepunkt for Carpatair og Wizz Air, disse to flyselskapene gir passasjerene med de fleste rutene. I tillegg, Lufthansa Regional og TAROM yte service til München og Bucuresti, henholdsvis.Populære destinasjoner inkluderer Barcelona, Bergamo, Roma, Stuttgart, Bologna og London.Charterfly er tilgjengelig gjennom Aegean Airlines, Tunisair, Air Bucharest og Pegasus Airlines sesong til destinasjoner inkludert Antalya, Heraklion og Tunis.

Flyplassens fasiliteter

Velg fasiliteter tilbys gjennom terminalen på Timişoara Lufthavn. Snackbarer, som El Mundo og So Café gi et utvalg av varer til ankommende og avreisende passasjerer. VIP-lounge, bilutleie, bank og postkontor, butikker og handicap tjenester tilbys også for besøkende. Offentlig transport er tilgjengelig, samt bilutleie, inkludert Bayern Rent a Car, Avis, Budget, bybil, Sixt, Thrifty og API Leie.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler