bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dujnapoca Flyplass

Hjem > Romania > Bilutleie Dujnapoca Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dujnapoca Lufthavn. Bilutleie ved Dujnapoca Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dujnapoca Lufthavn guide

leiebil Dujnapoca Lufthavn
Bilutleie Dujnapoca Lufthavn

Kjent som Avram Iancu International Airport Cluj, Cluj-Napoca Airport (IATA-kode CLJ) er den tredje travleste flyplassen i landet med mer enn 931 000 passasjerer hvert år. Den praktiske beliggenheten og kapasitet gjør det til et hovedalternativ for de som bor i nordvestlige Romania, også referert til Transylvania.Cluj-Napoca Airport har to rullebaner og en nybygd terminal som inneholder en avgang og ankomsthallen. Flyplassen er også et knutepunkt reisemål for Wizz Air og TAROM.

Flyselskaper og destinasjoner

Kommersielle fly er gitt til passasjerene gjennom Wizz Air, TAROM og Lufthansa Regional til destinasjoner som for eksempel Bucuresti, Wien, München, Praha, Roma, Madrid og Treviso.Charterfly er også tilgjengelig på Pegasus Airlines, Aegean Airlines og Corendon Airlines til Antalya, Heraklion og Rhodos.Cargo tjeneste levert av TAROM last, ABC Air Ungarn og Silver Air yte service til Bucuresti og Budapest.

Flyplassens fasiliteter

Et utvalg av tjenester leveres gjennom Cluj-Napoca Airport inkludert bilutleie, bank og valutatjenester, Internett, konferansesenter og posttjenester. Restauranter og kafeer gi et utvalg av snacks, drikke og måltider - sjekk ut Brava Café eller Air Café i avgang og ankomst hallene. Passasjerer kan velge mellom store bilutleieselskaper inkludert Sixt, Avis, PHP Rent a Car, Dollar, Europcar og Rodna Rent a Car.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler