bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Salzburg Flyplass

Hjem > Østerrike > Bilutleie Salzburg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Salzburg Lufthavn. Bilutleie ved Salzburg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Salzburg Lufthavn guide

leiebil Salzburg Lufthavn
Bilutleie Salzburg Lufthavn

Salzburg er en av Østerrikes mest berømte byer og er kjent for stedet for fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart. Den Salzburg Airport (IATA-kode: SZG) er den nest største i landet, som ligger nær den østerrikske-tyske grensen. Flyplassen er et populært reisemål for skientusiaster som kobler seg til en rekke skisteder i Østerrike og omkringliggende Alpine regioner.Dens en rullebane og to terminaler tjene rundt 1,5 millioner passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Store flyselskaper betjene Salzburg Airport inkluderer, men er ikke begrenset til Lufthansa, Air Berlin, Air Cairo, British Airways, Ryanair, og Turkish Airlines. Populære nasjonale og regionale destinasjoner inkluderer Düsseldorf, Wien, Köln (Köln), Zürich og Frankfurt.Sesongens flyreiser og charterturer (værforbehold) gir en rekke internasjonale favoritter også, inkludert London, Edinburgh, Antalya, Ibiza, Dublin, København, og Moskva.

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sin høye volum av reisende, terminalene på Salzburg Airport tilbyr en rekke fasiliteter for reisende. Oppbevaringsbokser, stellerom, lekeområder for barn, valutaveksling og trådløse Internett-tjenester lette reise frustrasjoner. En liten legesenter er tilgjengelig på flyplassen, som er taxfree-butikker og guidede flyplassturer. Barriere-fri reisetjenester for de som krever spesiell assistanse er tilgjengelig. Bil utleie pulter er tilgjengelig i første etasje av parkeringsplassen og tilby selskaper inkludert Hertz, Europcar, Avis og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler