bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Linz Flyplass

Hjem > Østerrike > Bilutleie Linz Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Linz Lufthavn. Bilutleie ved Linz Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Linz Lufthavn guide

leiebil Linz Lufthavn
Bilutleie Linz Lufthavn

Linz Airport (IATA Code: Linz) ligger i en av de vakreste og mest historiske byer i Østerrike. Flyplassen er kjent av lokalbefolkningen som Blue Danube Airport Linz. Ligger i en nordlig sentral plassering av Østerrike mellom Salzburg i vest og Wien i øst, nær den berømte byen Linz, er små og utstyrt med én rullebane og terminal på flyplassen. Til tross for sin lille størrelse, flyplassen gir et bredt spekter av nasjonale og internasjonale flyforbindelser. Flyplassen betjener ca 630 000 passasjerer i året fra sin ene rullebane og terminal.

Flyselskaper og destinasjoner

Noen av flyselskapene som flyr til Linz Airport inkluderer Aegean Airlines, Austrian Airlines (drift av Tyrolean Airways og Welcome Air), Lufthansa Regional, Ryanair, og Niki. Populære innenlands eller regionale destinasjoner inkluderer Düsseldorf, Wien og Frankfurt.Internasjonale favoritter inkluderer Santorini, Antalya, Tenerife, London, og Hurghada.

Flyplassens fasiliteter

Singelen terminal på flyplassen gir begrensede fasiliteter og tjenester. En taxfree-butikk ligger inne i terminalen. Tre snackbarer er tilgjengelig for både nasjonale og internasjonale reisende. En minibank, en besøkendes terrasse, og en lekeplass for barn er også tilgjengelig. Reisende kan få tilgang til kurs-og konferanserom for møter. Gratis internett kiosker og WiFi Internett-tilgang tilbys til reisende.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler