bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Innsbruck Flyplass

Hjem > Østerrike > Bilutleie Innsbruck Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Innsbruck Lufthavn. Bilutleie ved Innsbruck Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Innsbruck Lufthavn guide

leiebil Innsbruck Lufthavn
Bilutleie Innsbruck Lufthavn

Innsbruck Airport (også kjent som Flughafen Innsbruck) er godt kjent som vert for XII Vinter-OL i 1976. Flyplassen (IATA-kode: INN) er en av de vakreste i Østerrike og serverer ikke bare innenlandske østerrikske destinasjoner, men de i Tyskland og omkringliggende land.Flyplassen tjenester passasjer flyselskaper og lyst fly og forretningsfly alternativer for reisende. Ligger i sentrum av Alpene, serverer den regionale flyplassen rundt én million passasjerer fra sin "shotgun" terminal stil og enkelt rullebane.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen er den største i det vestlige Østerrike, og tilbyr regionale flyruter i Alpene. Seasonal internasjonale flyvninger til flere destinasjoner er tilgjengelig som været tillater det. Den Innsbruck flyplass betjener store mengder skiløpere i vintermånedene. Flyplassen fungerer som en hub for to store regionale operatører: Tyrolean Airways og Welcome Air. Store operatører fra hele verden også fly inn og ut av Innsbruck lufthavn og er Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Aeroflot, EasyJet, og Monarch.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplassen er fullt utstyrt for komfort av nasjonale og internasjonale reisende. Et utvalg av kafeer og spisesteder ligger i terminalen. Gratis WiFi og shopping (duty-free og reise verdi butikker) er plassert i hovedsalen. Terminalen gir også konferanserom. En rekke leiebilskranken er plassert i øverste etasje i hovedsalen og i første etasje av parkeringsplassen. De gir biler fra Megadrive, Hertz, Europcar, Budget og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler