bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Graz Flyplass

Hjem > Østerrike > Bilutleie Graz Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Graz Lufthavn. Bilutleie ved Graz Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Graz Lufthavn guide

leiebil Graz Lufthavn
Bilutleie Graz Lufthavn

Graz Airport (IATA Code: GRZ) er også kjent som Flughafen Graz. Flyplassen betjener byen Graz og kommunene rundt i den sørøstlige delen av Østerrike .Flyplassen har en interessant historie som går tilbake til årene av første verdenskrig. Det driver tre rullebaner og to terminalbygninger og tjenester ca 930 000 passasjerer i året. En utendørs terrasse kafé gir en unik utsikt for passasjerene som venter fly for å se på alt som skjer på flyplassen og dens nærliggende rullebaner.

Flyselskaper og destinasjoner

Graz Airport tilbyr nasjonale og internasjonale flyreiser i hele Europa. Flyselskaper service flyplassen anlegget inkluderer Air Berlin, Croatia Airlines, Austrian Airlines, Aegean Airlines (gir sesong charter), Lufthansa, og andre. Populære destinasjoner inkluderer Vienna, Innsbruck, Zürich, München, og Frankfurt.Seasonal destinasjoner inkluderer Istanbul, Edinburgh, Tenerife og Palma de Mallorca.

Flyplassens fasiliteter

Terminalene på Flughafen Graz tilby en rekke tjenester og fasiliteter til nasjonale og internasjonale reisende. Slike tjenester inkluderer kafeer og en restaurant, butikker, en VIP-lounge, og butikker. Bilutleie er levert av Avis, Hertz, Megadrive, og Europcar. I tillegg til bilutleieselskapene, flyplassen er innen kort gangavstand fra flyplassen og Graz-Feldkirchen Railway Station.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler