bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Sandefjord Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Sandefjord Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Sandefjord Lufthavn. Bilutleie ved Sandefjord Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Sandefjord Lufthavn guide

leiebil Sandefjord Lufthavn
Bilutleie Sandefjord Lufthavn

Som en internasjonal flyplass, er Sandefjord lufthavn (IATA-kode TRF) mest brukt som et lavkost regional flyplass. Innenlandske og internasjonale operatører betjene de nesten 1,3 millioner passasjerer som bruker fasilitetene til å reise rundt Norge og europeiske destinasjoner.Utvidelser er i gang på det enkelt terminal for å øke kapasiteten for innsjekking i operasjoner, samt en utvidet taksebane for den ensomme rullebane.

Flyselskaper og destinasjoner

Daglig tjenesten leveres til nasjonale og internasjonale destinasjoner gjennom en rekke lavprisselskaper. Wizz Air, Norsk Air Shuttle og Ryanair alle tilbyr et utvalg av ruter til byer som Alicante, Edinburgh, Málaga og Beograd.Seasonal flyreiser er tilgjengelig via Widerøe til Bodø .Malmö Aviation, Orbest og Freebird Airlines også gi sesong charter til omkringliggende byer.

Flyplassens fasiliteter

Ulike fasiliteter tilbys til passasjerer besøker Sandefjord lufthavn, inkludert butikker og forretninger, restauranter, bilutleie og bagasje tjenester. Terminalen er den viktigste destinasjonen for et utvalg av kafeer, barer og enda en engelsk pub! Opplev det omkringliggende landskapet og destinasjon med bruk av en leiebil - store selskaper inkluderer Hertz, Europcar, Avis, Budget og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler