bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Sandane Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Sandane Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Sandane Lufthavn. Bilutleie ved Sandane Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Sandane Lufthavn guide

leiebil Sandane Lufthavn
Bilutleie Sandane Lufthavn

Oppgradert i 2010, den Sandane lufthavn (IATA-kode SDN) åpnet første gang i 1975 og tjenester Nordfjordeid og Sandane samt omkringliggende byer. Den lille regionale flyplassen er omgitt av flotte fjell og vann landskap - noe som gjør den til en av Travel + Leisure har skumleste rullebaner i verden.Men til tross for tittelen (på grunn av det omkringliggende landskapet), Sandane har aldri vært plasseringen av en ulykke, og utallige sikkerhets funksjoner ble lagt til rullebanen under det siste renovering. Hvert år, nesten 37 000 passasjerer passere gjennom den lille terminalen og rullebanen på denne flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Widerøe er det eneste flyselskapet som opererer ut fra Sandane lufthavn. Ved hjelp av Dash 8 fly, blir passasjerene forbundet med omkringliggende byer som Sogndal, Oslo-Gardermoen, Bergen og Ostra-Volda.

Flyplassens fasiliteter

Begrenset fasiliteter tilbys på Sandane lufthavn, inkludert leiebiler, handicap assistanse, last tjenester, tapt og funnet, og gratis Wifi. Tre bilutleie selskaper tilbyr rimelige alternativer til offentlig transport, inkludert Avis, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler