bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Leknes Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Leknes Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Leknes Lufthavn. Bilutleie ved Leknes Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Leknes Lufthavn guide

leiebil Leknes Lufthavn
Bilutleie Leknes Lufthavn

Leknes lufthavn (IATA-kode LKN) er en liten, regionale lufthavn overveiende tjeneste Leknes og rundt Lofoten. Flyplassen drives av Avinor, som også har oppsyn utallige andre flyplasser over hele landet. Leknes lufthavn gir passasjerer med service til lokalsamfunn i Nordland fylke i form av Dash 8-fly opererer under Widerøe. Til tross for sin begrensede service, ser Leknes lufthavn nesten 96 000 passasjerer hvert år fra sin ene rullebane og terminal!

Flyselskaper og destinasjoner

Widerøe er det eneste flyselskapet som opererer ut fra Leknes lufthavn med service til nabokommunene. Passasjerer har muligheten til å fly fra Leknes Airport til Svolvær, Røst og Bodø.Fra disse destinasjonene, flyforbindelser til Oslo er tilgjengelig for enda mer utvalg av internasjonale og innenlandske ruter.

Flyplassens fasiliteter

Begrenset fasiliteter er tilgjengelig på Leknes lufthavn. Cargo service, handicap assistanse og gratis WiFi er funnet i terminalen. Det finnes ingen restauranter eller kiosker som tilbyr mat, men automater ligger innenfor ankomsthallen har et utvalg av drikkevarer og snacks. Bilutleie tilbyr uavhengighet for besøkende til Leknes Airport - det er tre store bilutleieselskapene for å velge form, inkludert Europcar, Hertz og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler