bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Lakselv Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Lakselv Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Lakselv Lufthavn. Bilutleie ved Lakselv Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Lakselv Lufthavn guide

leiebil Lakselv Lufthavn
Bilutleie Lakselv Lufthavn

Mange reisende vet også Lakselv lufthavn (IATA-kode LKL) som North Cape Lufthavn, til tross for at nesten 110 miles away fra Nordkapp! Den lille flyplassen, som serverer ca 71 000 passasjerer hvert år med begrensede destinasjoner fra sin ene terminalen ble bygget i løpet av 1938 og overtatt i 1940 av Tysklands Luftwaffe.Det gjenåpnet som en sivil flyplass i løpet av tidlig 1960-tallet og har siden vært å tilby passasjerer direkte forbindelser til ulike regionale byer. En rullebane er kjennetegnet på flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Hoved flyselskapet service Lakselv lufthavn er Widerøe, som gir fly til Tromsø og Alta.Sesong, Norwegian Air tjenester Oslo-Gardermoen, mens BH Air tilbyr sesong charterfly til Burgas.

Flyplassens fasiliteter

Innenfor Lakselv lufthavn er butikker og en kafé - ta en matbit på flyplassen Café, som tilbyr et utvalg av drikkevarer og hurtigmat. En tollfri showet er åpent i internasjonale og charterfly. Andre fasiliteter inkluderer bilutleie, Internett, handicap assistanse og lasten tjenester. Det er fire store bilutleieselskapene for å vurdere når du reiser til eller fra Lakselv lufthavn, inkludert Sixt, Avis, Hertz og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler