bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kristiansand Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Kristiansand Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kristiansand Lufthavn. Bilutleie ved Kristiansand Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kristiansand Lufthavn guide

leiebil Kristiansand Lufthavn
Bilutleie Kristiansand Lufthavn

Nesten 1,5 millioner passasjerer passerer gjennom Kristiansand lufthavn (IATA-kode KRS) hvert år på nasjonale og internasjonale flyreiser. I tillegg til en sivil flyplass, det er et opplæringssenter for det norske Luftforsvaret på stedet. Plasseringen av Kristiansand lufthavn gjør det en fremtredende reisemål for de som reiser til Europa eller Sør- Norge .En rullebane og terminal gi passasjer tjenester, selv om en større terminal har blitt foreslått.

Flyselskaper og destinasjoner

Kristiansand Airport er inngangsporten senter for passasjerer som ønsker å reise fra Kristiansand til andre europeiske og norske byer, som for eksempel Oslo, Bergen, Kristiansund, København, London og Palma de Mallorca.Mer enn et dusin flyselskaper opererer ut av Kristiansand lufthavn, og tilbyr sesong charter eller ruter til nasjonale og internasjonale destinasjoner. Store flyselskaper inkluderer Widerøe, Scandinavian Airlines, FlyNonstop, Norsk Air Shuttle og Onur Air.

Flyplassens fasiliteter

En rekke fasiliteter finnes i terminalen og området rundt Kristiansand lufthavn. To hotell befinner seg innen en ti-minutters kjøretur fra flyplassen, og har en skyttelbuss til å transportere passasjerer mellom flyplassen og overnattingssteder. Bilutleie gi reisende frihet og uavhengighet - bilutleie inkluderer Budget, Avis, Europcar, Sixt og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler