bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kirkenes Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Kirkenes Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kirkenes Lufthavn. Bilutleie ved Kirkenes Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kirkenes Lufthavn guide

leiebil Kirkenes Lufthavn
Bilutleie Kirkenes Lufthavn

Kirkenes lufthavn (IATA-kode KKN) er en internasjonal flyplass som tilbyr service til Oslo-Gardermoen og andre regionale flyplasser gjennom utvalgte flyselskaper. Flyplassen begynte som en militærstasjon under andre verdenskrig, men overføres til sivile tjenester og gjenåpnet i 1963. Hvert år, mer enn 290 000 reisende passerer gjennom Kirkenes lufthavn på vei til nasjonale og internasjonale destinasjoner. En enkelt rullebane er kjennetegnet på flyplassen i tillegg til en liten terminal.

Flyselskaper og destinasjoner

Tre flyselskaper tilbyr service til passasjerer som benytter fasilitetene på Kirkenes lufthavn. Scandinavian Airlines transporterer passasjerer til Oslo-Gardermoen, mens Norsk Air Shuttle tilbyr ruter til Oslo-Gardermoen og Tromsø.Flyselskapet tilbyr de fleste rutene er Widerøe, med service til Vardø, Hammerfest, Alta, Båtsfjord, Mehamn, Vadsø, Tromsø og Berlevåg.

Flyplassens fasiliteter

Det er begrenset med fasiliteter som tilbys på Kirkenes lufthavn - bare Internett, handicap assistanse, lasteskip og bilutleie er funnet på denne lille terminalen. De som ønsker å leie en bil fra en pålitelig leiebil kan finne et godt utvalg hos Avis, Hertz, Sixt eller Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler