bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Haugesund Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Haugesund Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Haugesund Lufthavn. Bilutleie ved Haugesund Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Haugesund Lufthavn guide

leiebil Haugesund Lufthavn
Bilutleie Haugesund Lufthavn

Haugesund lufthavn (IATA-kode HAU) som en internasjonal flyplass, tilbyr fly og forbindelser til nesten 662 000 passasjerer på jakt etter nasjonale og internasjonale ruter. Først åpnet i 1975, har Haugesund lufthavn fortsatt å vokse med tiår av økt passasjertrafikk og etterspørsel. I dag drives det av Avinor, som også eier en rekke andre flyplasser rundt Norge .En enkelt terminal og rullebane er kjennetegnet på flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Innenriks fly til Oslo er gitt gjennom Norsk Air Shuttle og SAS, mens Widerøe gir en rute til Bergen.Seasonal charter tilbys hele året til Los Palmas, Rhodos, Antalya, Pisa og Bodrum gjennom flyselskapene som for eksempel Norsk Air Shuttle, Ryanair, Sunexpress og Tailwind Airlines.

Flyplassens fasiliteter

La Baguette og Peppes Pizza begge tilbyr mat og drikke fra innenfor sikkerhetskontrollen. Magasiner, dagligvarer og bøker er tilgjengelige på dagligvare stopper, i tillegg til andre fasiliteter som WiFi, bruk av et konferansesenter, bilutleie, handicap assistanse, last tjenester og allmennflyging.Passasjerer på jakt etter bil ansetter vil finne gode alternativer på Haugesund lufthavn, inkludert Avis, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler