bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Hammerfest Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Hammerfest Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Hammerfest Lufthavn. Bilutleie ved Hammerfest Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Hammerfest Lufthavn guide

leiebil Hammerfest Lufthavn
Bilutleie Hammerfest Lufthavn

Som en regional flyplass i Hammerfest, Hammerfest lufthavn (IATA-kode HFT) er den tredje travleste regionale anlegg i landet med service for nesten 120 000 passasjerer på årsbasis. Åtte daglige avganger er gitt gjennom Widerøe til Tromsø, mens helikopteroperatørene bruker Hammerfest som base for sin flåte. Selv om flyplassen dekker området rundt Kvalsund og Hammerfest, mange av byens bosatt velger å bruke Alta lufthavn. En rullebane og terminal er til stede på flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Passasjerer som bruker Hammerfest har en rekke rute til å velge mellom på Widerøe, inkludert Vadsø, Tromsø, Sørkjosen, Honningsvåg, Vardø, Alta, Berlevåg, Hasvik, Kirkenes, Båtsfjord og Mehamn.Bristow Norge og CHC Helikopter Service gir offershore installasjoner og charter.

Flyplassens fasiliteter

Grunnleggende fasiliteter finner du i Hammerfest, inkludert handikap assistanse, flyfrakt operasjoner, gratis WiFi og generell luftfart trafikk. Offentlig transport er gitt, i tilfelle passasjerer velger å ikke bruke en leiebil. Bilutleie tilbyr besøkende til Hammerfest uavhengighet og flyplassen gir tre store selskaper å velge mellom, blant annet Hertz, Avis og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler