bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Brønnøysund Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Brønnøysund Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Brønnøysund Lufthavn. Bilutleie ved Brønnøysund Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Brønnøysund Lufthavn guide

leiebil Brønnøysund Lufthavn
Bilutleie Brønnøysund Lufthavn

Ligger i Nordland fylke, er Brønnøysund lufthavn (IATA-kode BNN) eies og drives av Avinor, som overvåker en rekke sivile flyplasser rundt om i landet. Flyplassen er hovedsakelig tjent med Widerøe til ulike regionale destinasjoner, som for eksempel Bodø og Oslo .I tillegg er helikoptertjeneste i form av Brønnøysund lufthavn til omkringliggende oljerigger som finnes i hele det norske Havet. Hvert år, 130 000 passasjerer passerer gjennom små enkelt terminal og rullebane for å nå flyforbindelser i nærliggende byer.

Flyselskaper og destinasjoner

For tiden er Widerøe det eneste flyselskapet som tilbyr service av Brønnøysund lufthavn til nabobyene Trondheim, Bergen, Mo i Rana, Oslo-Gardermoen og Sandnessjøen.CHC Helikopter Service tilbyr ruter til Norne.

Flyplassens fasiliteter

Begrensede tjenester og fasiliteter er gitt gjennom terminalen ved Brønnøysund lufthavn. Internett-tilkobling, bil ansetter, handicap bistands-og flyfrakt operasjoner er alle tilbys til passasjerene. Den Himmelblå Café tilbyr et utvalg av vin, øl, mat og snacks, i tillegg til lesestoff. Passasjerer på jakt etter en leiebil kan gjøre det med Europcar, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler