bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Ålesund Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Ålesund Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Ålesund Lufthavn. Bilutleie ved Ålesund Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Ålesund Lufthavn guide

leiebil Ålesund Lufthavn
Bilutleie Ålesund Lufthavn

Ålesund lufthavn (IATA-kode AES) serverer byen Ålesund i Norge og ligger på øya Vigra.Årlig, mer enn én million passasjerer reiser via den eneste terminal og en rullebane på Ålesund lufthavn, og anleggene har opplevd en økning i internasjonale flyreiser - Ålesund lufthavn er den eneste terminal som gir planlagte internasjonale flygninger innenfor regionen mellom Trondheim og Bergen.Som antall passasjerer og etterspørselen vokser, er flyplassen opplever et behov for ekspansjon og utvikling.

Flyselskaper og destinasjoner

Passasjerer har et utvalg av de store flyselskapene som å velge i løpet av sitt opphold på Ålesund lufthavn. Noen operatører inkluderer Scandinavian Airlines, Wizz Air, Air Norge, KLM og AirBaltic til destinasjoner som for eksempel Amsterdam, Bergen, København, Oslo-Gardermoen og Riga.

Flyplassens fasiliteter

En rekke tjenester er gitt innenfor terminalen til Aalesund Lufthavn, inkludert et hotell kun 150 meter fra terminalen. Flyfrakt, banktjenester, leiebiler, taxfree-butikker, kafeer og gatekjøkken kiosk er alle funnet i avgangshallen. Passasjerer på jakt etter en leiebil har mange store selskaper å velge fra, inkludert Avis, Europcar, Sixt, Budget og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler