bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Manzanillo Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Manzanillo Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Manzanillo Lufthavn. Bilutleie ved Manzanillo Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Manzanillo Lufthavn guide

leiebil Manzanillo Lufthavn
Bilutleie Manzanillo Lufthavn

Manzanillo Airport (IATA Code: ZLO) er også kjent av lokalbefolkningen som Playa De Oro International Lufthavn. Anlegget ligger i delstaten Colima på den vestlige kysten av Sør-sentrale Mexico. Flyplassen er utstyrt med én rullebane og terminal som gir tjenester til mindre enn 175 000 passasjerer i året. Den regionale flyplass gir et begrenset antall innenlandske og grenseoverskridende destinasjoner til USA og Canada.

Flyselskaper og destinasjoner

Mindre enn ett dusin nasjonale og regionale operatører tilby tjenester fra Manzanillo Lufthavn. Aeromar, Aeromexico Connect og Interjet gi faste ruter til Mexico by .Alaska Airlines flyr til Los Angeles og United Express (med operasjoner som tilbys av ExpressJet Airlines) flyr til Houston.USAirways tilbyr en enestående rute til Phoenix og Volaris flyr til Tijuana.De mest populære internasjonale ruter fra flyplassen inkluderer kanadiske destinasjoner som Calgary, Winnipeg, Montréal og Toronto.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter og tjenester på liten regional flyplass er begrenset. Tilgang til snacks og drikke automater samt en minibank er tilgjengelig. Bilutleie tjenester leveres av National Bilutleie og Economy Nissan. Det er foreslått at tilleggstjenester som for eksempel innkvartering, restaurant og banktjenester alternativer nås i nærmeste sentrum Manzanillo, Barra de Navidad eller Melaque ligger på Highway 200.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler