bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Huatulco Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Huatulco Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Huatulco Lufthavn. Bilutleie ved Huatulco Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Huatulco Lufthavn guide

leiebil Huatulco Lufthavn
Bilutleie Huatulco Lufthavn

Huatulco Airport (IATA Code: HUX) er kjent av lokalbefolkningen som Bahías de Huatulco Lufthavn. Byen er mest kjent som et populært feriestedet ligger langs Stillehavskysten av Mexico i delstaten Oaxaca. Flyplassen kan håndtere de fleste regionale fly størrelse samt større jetfly etter innsettelsen av en ny og større rullebane i 2012. Til dags dato, er flyplassen i stand til å håndtere både regional og internasjonal trafikk til den populære Pacific kystbyen. Flyplassens eneste rullebane og to terminaler gir tjenester til ca 475 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Huatulco Airport tilbyr tjenester av over ett dusin regionale og noen inter bærere. Air Canada gir en sesongrute til Toronto, og United Express (med operasjoner som tilbys av ExpressJet Airlines) tilbyr en destinasjon rute til Houston . Sesong destinasjoner som inkluderer Calgary, Edmonton, og Toronto er også levert av Air Canada og Air Transat. Aeromexico flyr direkteruter til Los Angeles, og tilbyr en sesongrute til Mexico by.De mest trafikkerte rutene fra flyplassen inkluderer Houston, Vancouver, Edmonton, Toronto, og Calgary.Charter tjenester til ulike destinasjoner i Canada er også tilgjengelig på flyplassen og er levert av Sunwing Airlines.

Flyplassens fasiliteter

En rekke tjenester og fasiliteter er gitt på flyplassen. Sultne passasjerer kan spise på Las Delicias Del Sureste restaurant for regional og sjømat. Kjøpe butikker som Azteca Crafts Store er også plassert i flyplassterminalen, og gir tilgang til lokalt håndverk og suvenirer. Bilutleie er også plassert på flyplassen og representerer store operatører som Europcar, Hertz, og Réntame.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler