bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cozumel Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Cozumel Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cozumel Lufthavn. Bilutleie ved Cozumel Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cozumel Lufthavn guide

leiebil Cozumel Lufthavn
Bilutleie Cozumel Lufthavn

Cozumel Airport (IATA Code: CZM) er klassifisert som en internasjonal flyplass og tjenester øya Cozumel. Øya er en av de mest populære destinasjonene for vannbaserte aktiviteter som havfiske. Øya ligger utenfor den østlige kysten av Yucatán-halvøya i Karibien. Den regionale Flyplassen er utstyrt med én passasjer rullebane. Flyplassens enkelt terminal gir tilgang til nesten 460 000 passasjerer i året. Reise til og fra øya er levert av operatører som tilbyr regelmessige og sesongruter til og fra øya.

Flyselskaper og destinasjoner

Cozumel flyplass betjener nesten to dusin innenlandske og grenseoverskridende internasjonale operatører. Air Canada gir regelmessige flyvninger til Toronto og sesongens flyreiser til Montréal. American Airlines tilbyr en sesongbasert rute til Chicago og er planlagt å starte flyruter til Miami og Dallas høsten 2013.Frontier Airlines gir en sesongrute til Denver, og Interjet tilbyr en rute til Mexico by.Kanadisk-baserte Sunwing Airlines tilbyr faste ruter til Calgary, Toronto og Montreal.USA destinasjonene som er mest populære avgang fra flyplassen.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen anlegget gir grunnleggende tjenester og fasiliteter for reisende. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av lokal transport, taxi, og bilutleie. Flyplassen tilbyr svært begrensede muligheter for bespisning og shopping. Imidlertid kan reisende søker tjenester for tilleggstjenester og overnatting inkludert overnatting, mat, og bank i nærmeste sentrum Cozumel.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler