bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Skopje Flyplass

Hjem > Makedonia > Bilutleie Skopje Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Skopje Lufthavn. Bilutleie ved Skopje Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Skopje Lufthavn guide

leiebil Skopje Lufthavn
Bilutleie Skopje Lufthavn

Skopje Airport (IATA Code: SKR) er også kjent av lokalbefolkningen som Skopje Alexander the Great Lufthavn. Det er en av to hovedflyplasser som betjener Makedonia og ligger i den nordlige sentrale delen av landet.Flyplassen har en rullebane og terminal som behandler ca 700 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen i Skopje tilbyr tjenester av mange regionale operatører og noen internasjonale operatører. Store ruter inkluderer Wien, Zagreb, Zürich og Istanbul.Disse destinasjonene er levert av Turkish Airlines, Swiss International Airlines (med operasjoner som tilbys av Edelweiss Air), Helvetica Airways, Kroatia Airlines og Austrian Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways). Belle Air Europa gir en enkelt destinasjon rute til Roma og Air Serbia gir en rute til Beograd.Sesongens flyreiser og charterturer er også tilgjengelig med destinasjoner som inkluderer Amsterdam, Antalya, Brussel, og Izmir.

Flyplassens fasiliteter

Skopje Airport tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter til passasjerene. Lett mat, bakverk og kaker samt drikkevarer kan kjøpes på Cooky Moon. Engelsk pub stil og lett mat servering er tilgjengelig på Beerport Pub. To duty-free butikker ligger i flyplassen. Passasjerer har tilgang til minibanker, banktjenester, og WiFi Internett. CIP (Commercial Important Person) og business lounger er også tilgjengelig. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av transporttjenester, taxi og buss. Bilutleiefirmaer i lokalene inkluderer nesten et dusin alternativer ved store operatører som Avis og Europcar og lokale leverandører.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler