bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Luxemburg Flyplass

Hjem > Luxemburg > Bilutleie Luxemburg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Luxemburg Lufthavn. Bilutleie ved Luxemburg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Luxemburg Lufthavn guide

leiebil Luxemburg Lufthavn
Bilutleie Luxemburg Lufthavn

Luxemburg Airport (IATA Code: LUX) er også kjent som Luxemburg Findel lufthavn. Det er den eneste internasjonale flyplassen som betjener den lille landet Luxemburg, avgrenset av Belgia, Frankrike og Tyskland.Interessant, er den eneste i landet som har en asfaltert rullebane på flyplassen! Rullebanen og to terminalene på flyplassen prosessen nesten to millioner passasjerer i året med 40.000 flymuligheter. Flyplassen fungerer som en passasjer hub for Luxair.

Flyselskaper og destinasjoner

Luxemburg Airport tilbyr tjenester til regionale og et begrenset antall internasjonale operatører. Air France og British Airways gir destinasjoner å London.KLM flyr til Amsterdam, og Lufthansa Regional gir en rute til München.Luxair tilbyr et bredt spekter av destinasjoner som inkluderer Marrakesh, Frankfurt, Genève, Wien, og Barcelona. Sesong destinasjonene som tilbys av denne transportøren har også Boa Vista, Antalya, Burgas, Palermo, Dubrovnik, og Wien.

Flyplassens fasiliteter

Luxemburg Airport passasjerer har tilgang til en rekke tjenester som inkluderer en barnehage, røykeområde, fotoautomatene, og minibanker. Sjekk ut Panoramic Restaurant i første etasje av mezzanin som tilbyr utsikt over rullebanen.The Fisher Bakery ligger i hovedavgangshallen. Handle på Kjøp Bye for gaver og suvenirer. En business-lounge og møterom er også tilgjengelig for forretningsreisende. Bilutleie tjenester på flyplassen inkluderer tjenester etter Avis, Budget, Sixt, Hertz og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler