bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Palanga Flyplass

Hjem > Litauen > Bilutleie Palanga Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Palanga Lufthavn. Bilutleie ved Palanga Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Palanga Lufthavn guide

leiebil Palanga Lufthavn
Bilutleie Palanga Lufthavn

Palanga Airport (IATA Code: PLQ) er klassifisert som en internasjonal flyplass. Anlegget ligger i langt nordvestlige regionen av landet som grenser til Østersjøen. Flyplassens eneste rullebane og to små terminaler yte tjenester til ca 130 000 passasjerer i året. Selv om flyplassen er utpekt som en internasjonal anlegget, er den flyplassen regionale og tilbyr tjenester hovedsakelig til kort og midt-område ruter.

Flyselskaper og destinasjoner

De to terminalene på flyplassen gir en rekke regionale og sesong flymuligheter. Carriers på flyplassen inkluderer Air Baltic, som tilbyr en enkel rute destinasjon til Riga. Air Lituanica (med operasjoner som tilbys av Small Planet Airlines) er planlagt å starte flytrafikk til London og Dublin vinteren 2013.Norsk Air Shuttle flyr en vanlig rute til Oslo, og Scandinavian Airlines gir et vanlig mål til København. RusLine flyr sesong rute til Moskva.

Flyplassens fasiliteter

Til tross for sin klassifisering som en internasjonal flyplass, anleggene på Palanga er relativt liten ved de fleste standarder. En suvenirbutikk ligger i avgangshallen. En kafé bar ligger i første etasje serverer lett mat, kaffe og et utvalg av drikkevarer. En valutaveksling messe ligger i første etasje av passasjerterminalen. Reisende har også tilgang til medisinske tjenester, sykkelutleie samt lokal turistinformasjon. Transport til og fra flyplassen er levert av drosjer og en lokal bussrute. Det anbefales at passasjerer på jakt etter leiebiler foreta direkte kontakter til Avis, Europcar, Hertz eller Sixt for pick-up på flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler