bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kaunas Flyplass

Hjem > Litauen > Bilutleie Kaunas Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kaunas Lufthavn. Bilutleie ved Kaunas Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kaunas Lufthavn guide

leiebil Kaunas Lufthavn
Bilutleie Kaunas Lufthavn

Kaunas Airport (IATA Code: KUN) er en av de travleste sivile lufthavner i Litauen. Flyplassen ligger sentralt i Litauen.Dens eneste rullebane og terminal building prosess ca 830 000 passasjerer i året. Flyplassen håndterer for det meste internasjonale passasjerer på flyplassen anlegget. Rullebanen på flyplassen er i stand til å håndtere opp til Boeing 747-fly. På denne tiden, fungerer anlegget som et knutepunkt for lavkost flyselskapet Ryanair.

Flyselskaper og destinasjoner

Kaunas Airport tilbyr tjenester av to bærere: Ryanair og Air Baltic. Air Baltic gir en enkelt destinasjon rute til Riga.Ryanair gir regelmessige flyruter til London, Stockholm, Dublin, Bristol, Edinburgh, og Birmingham.Sesong destinasjonene som tilbys av Ryanair inkluderer Malta, Palma de Mallorca, Rhodos, Trapani og Alicante.

Flyplassens fasiliteter

Passasjerer har tilgang til minibanker og valutaveksling og banktjenester fasiliteter. WiFi er også tilgjengelig. En espresso bar kalt Coffee Hill gir spesialkaffe. Flyplass besøkende har også tilgang til RKIOSK, Butikk Gourmet Lounge Services, og en øl bar. Andre tjenester tilgjengelig på ankomsthallen (første etasje) og avgangshallen (andre etasje) i flyplassterminalen. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av bussruter og drosjetjenester. Bilutleie tjenester leveres av over en halv dusin internasjonale og lokale operatører som inkluderer Avis, Arunalt, Europcar, Hertz, og Neorent.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler