bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Zadar Flyplass

Hjem > Kroatia > Bilutleie Zadar Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Zadar Lufthavn. Bilutleie ved Zadar Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Zadar Lufthavn guide

leiebil Zadar Lufthavn
Bilutleie Zadar Lufthavn

Zadar Airport (IATA Code: ZAD) er en relativt liten flyplass som ligger langs den sentrale vestlige kysten av Kroatia. Flyplassens to rullebaner og hovedterminalbygningen tjener ca 375000 i hovedsak regionale reisende gjennom området på en årlig basis. Tilgang til regional samt sesong charterfly til en rekke internasjonale destinasjoner i nærliggende land er også tilgjengelig.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke regionale nasjonale og internasjonale flyselskaper opererer ut av flyplassen og inkluderer Ryanair, Kroatia Airlines, Lufthansa Regional, og S7 Airlines.Populære sesong destinasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til Frankfurt, Bratislava, Warszawa, Berlin, Zürich, München, London, Stockholm, Moskva, og Berne.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassfasiliteter ved Zadar flyplass, men er ikke begrenset til duty-free og Travel Value shoppingsteder. Et utvalg av kafeer og restauranter, banker og valutaopsjoner, og WiFi-soner er også tilgjengelig i terminalen. Leiebil fasiliteter tilbys på flyplassen og inkludere de som tilbys av Lulic, Fleet, Hertz, Avia og Petak. Skyttelbussene og drosjer også sørge for transport til og fra flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler