bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Split Flyplass

Hjem > Kroatia > Bilutleie Split Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Split Lufthavn. Bilutleie ved Split Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Split Lufthavn guide

leiebil Split Lufthavn
Bilutleie Split Lufthavn

Split flyplass er også kjent som den Resnik International Airport (IATA-kode: SPU), og er den tredje største flyplassen i Kroatia, andre bare til Zagreb og Dubrovnik.Flyplassen betjener hovedsakelig sesong flyselskaper, og er i drift det meste i løpet av sommeren.

Flyselskaper og destinasjoner

Split flyplass betjener en stor transportør - Kroatia Airlines. De carrier tjenester både innenlands og internasjonale destinasjoner. Ytterligere Flyselskaper fra europeiske steder fly til byen flyplassen også, og inkluderer Austrian Airlines, Scandinavian Airlines, EasyJet, og Germanwings. Sesong ruter som tilbys av en rekke flyselskaper som aksesserer flyplassen inkluderer, men er ikke begrenset til München, Stockholm, Beograd, Moskva, Zürich, Warszawa, Amsterdam, Wien, og Leipzig.

Flyplassens fasiliteter

Grunnleggende flyplass fasiliteter er tilgjengelig på flyplassen og inkluderer tilgang til en rekke butikker, kafeer, spisesteder, samt snacks og drikke. Leiebiler er tilgjengelig på flyplassen og inkludere de som tilbys av Hertz, Budget, Europcar og Avis. Flere hoteller ligger i nærheten av flyplassen eiendom, mange av dem mindre enn én kilometer fra selve flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler