bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Osaka Flyplass

Hjem > Japan > Bilutleie Osaka Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Osaka Lufthavn. Bilutleie ved Osaka Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Osaka Lufthavn guide

leiebil Osaka Lufthavn
Bilutleie Osaka Lufthavn

Osaka Airport (IATA Code: ITM) er også kjent som den Osaka International Airport selv om det tjener hovedsakelig innenlands og regional flytrafikk. Derfor flyplassen er kjent som Osaka Domestic Lufthavn. Flyplassen er også kjent av lokalbefolkningen som Itami Airport på grunn av sin beliggenhet i nærheten av byen Itami i Hyogo Prefecture i det sørlige Japan. Flyplassens to rullebaner og to terminaler behandle omtrent 14 millioner passasjerer i året med 62.000 flygninger. Flyplassen fungerer som en hub for Japan Airlines og All Nippon Airways.

Flyselskaper og destinasjoner

Japan Airlines og All Nippon Airways, med virksomhet som tilbys av en rekke mindre og regionale operatører, tilbyr et bredt utvalg av vanlige og sesong destinasjon flyreiser. All Nippon Airways tilbyr faste ruter til Sapporo, Tokyo, Nagasaki og Okinawa. Dusinvis av innenlandske destinasjoner på avsidesliggende øyer er også levert av Japan Airlines. Amakusa Airlines gir en vanlig rute Kumamoto.

Flyplassens fasiliteter

Osaka Airport er relativt lite og gir en håndfull av tjenester og fasiliteter for passasjerer. En tannklinikk og medisinsk klinikk er lokalisert i terminalen. Coin operert Internett og tilgang på utenlandsk valutaveksling og minibanker er også plassert på innsiden. Besøkende kan også få tilgang til myntmassasjestoler og flere små shopping og mat alternativer på observasjonsdekket av anlegget. Bilutleie tjenester kan være lokalisert i nærheten Osaka.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler