bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Tours Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Tours Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Tours Lufthavn. Bilutleie ved Tours Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Tours Lufthavn guide

leiebil Tours Lufthavn
Bilutleie Tours Lufthavn

Turer Airport (IATA Code: TUF) er kjent av lokalbefolkningen som Tours Val de Loire flyplass og ligger i den nordlige sentrale Centre-regionen i Frankrike.Det ligger i Loire-dalen, en av de mest besøkte destinasjonene for nasjonale og internasjonale reisende. Flyplassen gir tjenester til nasjonale og internasjonale flyselskaper bærere og private fly og charter. Flyplassen har en rik historie som går tilbake til den første verdenskrig og sin ene rullebanen og hovedterminalen yte tjenester til tusenvis av reisende på vei inn i regionen eller benytte flyplassen som et koblingspunkt til andre destinasjoner.

Flyselskaper og Fasiliteter

Turer lufthavn er en regional flyplass som tilbyr persontransport fra en stor transportør: Ryanair. Ryanair gir regelmessige reisemål rutene til Marseille, London, og Porto. Seasonal reisemål rutene inkluderer Manchester, Dublin, og Marrakesh.Ekstra fly legges årlig avhengig av etterspørsel og årstid og kan omfatte Tunis, Dublin, Figari og Ajaccio.

Flyplassens fasiliteter

Passasjerer som reiser gjennom Tours Airport har tilgang til et begrenset utvalg av tjenester. Den Wikiwan Café tilbyr et utvalg av småretter og drikkevarer. Private kontorer er tilgjengelig på flyplassen og kan romme opp til 20 personer. Fly til og fra flyplassen er tilgjengelig via buss transport, drosjer og bilutleie. Leiebilskranken er plassert i en hytte på lange opphold parkeringsplass og gi alternativer fra Avis, Hertz, Europcar og National / Citer. Reisende bør være oppmerksom på at leiebil tilgjengelighet avhenger av flytider.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler