bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Strasbourg Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Strasbourg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Strasbourg Lufthavn. Bilutleie ved Strasbourg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Strasbourg Lufthavn guide

leiebil Strasbourg Lufthavn
Bilutleie Strasbourg Lufthavn

Strasbourg International Airport (IATA Code: SXB) er også kjent som den Entzheim Aeroport og ligger sentralt i Øst-Frankrike, serverer Alsace-regionen. Flyplassen er en av de største i området og tjenester rundt én million passasjerer hvert år fra sin ene rullebane og terminal. Flyplassen har vokst i omfang de siste årene, og ligger like utenfor byen Entzheim.

Flyselskaper og destinasjoner

Mange nasjonale og internasjonale flyselskaper betjener flyplassen inkludert transportører som en Aegean Airlines, Air France, Brussels Airlines, Royal Air Maroc, Ryanair, og Tunisair. Aegean Airlines gir et vanlig mål å Aten.Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) gir en vanlig rute til Amsterdam.Czech Airlines gir en rute til Praha, mens Air France (igjen med operasjoner som tilbys av Hop!)gir mange og populære franske destinasjoner som inkluderer Lyon, Marseille, Paris, og Bordeaux.Tunisair gir regelmessige ruter til Tunis og Djerba. Regionale flyreiser til Barcelona er levert av Vueling og Air Méditerranée gir sesong fly til Tel Aviv.

Flyplassens fasiliteter

Strasbourg International Airport tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter til passasjerene. For mat og drikke er tilgjengelig med Bistrot de Chef, som tilbyr tradisjonell Alsace fare. The Destination Café serverer et utvalg av drikkevarer, inkludert øl. Kafeen tilbyr også snacks og kaker. Den nye baren Vents d'Est ligger i avgangshallen og gir lett mat inkludert smørbrød, salater, kaker og et bredt utvalg av drikkevarer og alkohol. En taxfree-butikk, en stafett butikk og en gavebutikk som heter Découvrir l'Alsace er også plassert i terminalen. En minibank, gratis WiFi Internett-tilgang og rasteplasser er plassert i terminalen. Salonger i avgangsområdene og barns underholdning er også plassert hele terminalen. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt gjennom et pendeltog, taxi tjenester og bilutleiefirmaer. Bilutleie tjenester leveres av Europcar, Hertz, Avis, Budget, Enterprise, og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler