bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Rodez Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Rodez Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Rodez Lufthavn. Bilutleie ved Rodez Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Rodez Lufthavn guide

leiebil Rodez Lufthavn
Bilutleie Rodez Lufthavn

Rodez-Marcillac Airport (IATA Code: RDZ) ligger i regionen Midi-Pyrénées i sørvestlige Frankrike. Flyplassens to rullebaner tjene ca 80 000 passasjerer i året. Den regionale Flyplassen ligger mindre enn ti minutter fra sentrum av Rodez. En rullebane kan godta internasjonale flyreiser og den andre rullebanen er mindre og er tilgjengelig for sivile og næringsliv håndverket lengde fly. Flyplassen er et populært tilknytningspunkt for en rekke sørlige regioner franske samt fly til noen internasjonale destinasjoner.

Flyselskaper og Fasiliteter

Rodez-Marcillac Airport tilbyr tjenester av flere innenlandske operatører som tilbyr regelmessige samt sesong reisemål rutene. Air France (med operasjoner som tilbys av HOP!) flyr til Paris.Hex'Air gir regelmessige flyvninger til Lyon og Castres.Ryanair gir faste ruter til London og sesongens flyreiser til Dublin, Porto og Charleroi.Andre ruter til Ajaccio og Brussel er også tilgjengelig.Charterfly til Kroatia og Balearene kan også ordnes.

Flyplassens fasiliteter

Rodez-Marcillac Airport gir en relativt liten, men attraktiv terminal for besøkende å legge inn og avgang en av de vakreste områdene i det sørlige Frankrike.Flyplassen er under noen oppdatering og utvidelse for å gi mer komfortable tjenester og fasiliteter til passasjerer som inkluderer mat og bar, WiFi og fritids salonger. Planer er underveis for å gi et rom for forretningsmøter, konferanser og seminarer. Lett mat er tilgjengelig på L'Escale Aveyronnaise restaurant.Det er ingen gavebutikker, minibanker eller valutaveksling ligger i terminalen. Transport til og fra flyplassen er levert av lokale drosjetjenester og bilutleiefirmaer. Reisende kan få tilgang til bilutleie av Avis, Hertz, Europcar, og Enterprise / Citer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler