bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Quimper Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Quimper Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Quimper Lufthavn. Bilutleie ved Quimper Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Quimper Lufthavn guide

leiebil Quimper Lufthavn
Bilutleie Quimper Lufthavn

Quimper Airport (IATA Code: UIP) er også kjent av lokalbefolkningen som Aéroport de Quimper eller Quimper-Cornouaille Airport og ligger langs Bretagne-regionen i Frankrikes nordvestlige grensen.Regionen er omgitt av den engelske kanal i nord og Atlanterhavet i vest og sør. Flyplassen gir begrensede tjenester fra sin én rullebane og liten terminal. Flyplassen håndterer ca 110 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Quimper Airport tilbyr tjenester fra to bærere: Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) gir regelmessige DESTINE ruter til Orly flyplass i Paris.Flyselskapet gir også sesongens flyreiser til Figari. Den andre carrier er British Airways (med operasjoner som tilbys av BA Cityflyer) med en sesongrute til London.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir et svært begrenset antall av fasiliteter og tjenester til passasjerer. En liten kafé og bar gi lett mat og drikke til passasjerene. En buss gir transport til og fra flyplassen til sentrum Quimper. Taxier er også plassert i lokalene. Det beleilig plassert ennå liten flyplass er et populært tilknytningspunkt og besøkende kan få tilgang til flere tjenester, fasiliteter og overnattingssteder i Quimper.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler