bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Poitiers Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Poitiers Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Poitiers Lufthavn. Bilutleie ved Poitiers Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Poitiers Lufthavn guide

leiebil Poitiers Lufthavn
Bilutleie Poitiers Lufthavn

Poitiers Airport (IATA Code: PIS) er også kjent som den Poitiers-Biard flyplass og fungerer som en transportør for Ryanair og Hop! eid av Air France. Singelen passasjer rullebane og terminal tjene som en regional flyplass som håndterer hovedsakelig innenrikstrafikk i regionen med reisende tilgang til større tilkoblingspunkter over hele Frankrike og naboregionene. Flyplassen ligger i Poitou-Charentes-regionen i det nordøstlige Frankrike.

Flyselskaper og destinasjoner

Et lite antall reisemål rutene er levert av Ryanair og Hop! bærere. De mest populære reisemålene fra flyplassen inkluderer Edinburgh, London, Lyon, og Ajaccio.Flyplassen er også hjemmet til et lite antall charterselskapene som gir destinasjonene til La Rochelle og Lyon.Ryanair gir også sesongens flyreiser til Manchester, Gerona, og Edinburgh.

Flyplassens fasiliteter

Poitiers Airport tilbyr begrenset fasiliteter og tjenester for passasjerer. En liten restaurant som heter L'Orée du Ciel serverer lett mat er tilgjengelig i hovedterminalen. Reisende kan finne flere alternativer for bespisning, samt hotellopphold i nærheten av flyplassen. Flyplassen er tilgjengelig via offentlig transport og taxi tjenester. Bilutleie tjenester er lokalisert i nærheten sentrum Poitiers.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler