bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Perpignan Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Perpignan Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Perpignan Lufthavn. Bilutleie ved Perpignan Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Perpignan Lufthavn guide

leiebil Perpignan Lufthavn
Bilutleie Perpignan Lufthavn

Perpignan Airport (IATA Code: PGF) kalles Llabanere flyplass eller mer rett og slett som Perpignan-Rivesaltes flyplass med lokalbefolkningen. Flyplassen ligger i Languedoc-Roussillon-regionen i Sør-Frankrike og deler sin kystlinje med Middelhavet. De to rullebaner og terminal tjene som en regional tilknytningspunkt til to faste ruter og et bredt utvalg av sesongmålene. Flyplassen håndterer ca 350 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Perpignan Airport tilbyr tjenester som tilbys av en rekke regionale operatører. Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) tilbyr en vanlig rute til Orly Airport in Paris.Ryanair gir en vanlig rute til Charleroi.Andre operatører inkluderer tjenester etter Iberia, FlyBe, og Volotea. Sesongruter, men er ikke begrenset til Amsterdam og London.Seasonal flyreiser til Dublin, Palma de Mallorca og Southhampton er planlagt å fortsette i 2014.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir et begrenset antall tjenester og fasiliteter for reisende. Et lite møterom og en sykestue er plassert inne i terminalen. En restaurant-bar gir en rekke lett mat for reisende. Leiebil tjenester fra Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt er tilgjengelig på flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler