bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Pau Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Pau Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Pau Lufthavn. Bilutleie ved Pau Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Pau Lufthavn guide

leiebil Pau Lufthavn
Bilutleie Pau Lufthavn

Pau Airport er også kjent av lokalbefolkningen som Pau Pyrénées Airport (IATA-kode: PUF) og ligger i Aquitaine-regionen i sørvestlige Frankrike. Flyplassens eneste rullebane og terminal yte tjenester til hovedsakelig innlandstrafikken i området, og noen deler av Frankrike.De regionale lufthavntjenester tusenvis av reisende i året som krever det meste lokale-regionale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Pau Airport gir carrier tjenester etter Air France. I Air France tilbyr faste ruter til Charles de Gaulle og Orly i Paris.Sesongruter er gitt til London og Bastia.Fransk flyselskap transportør Hop! gir en vanlig rute til Lyon.TwinJet Flyselskap gir en vanlig rute til Marseille.

Flyplassens fasiliteter

Den Pau Airport er et regionalt anlegg, og gir Limited Airport fasiliteter og tjenester for passasjerer. Tilgang til snacks og drikke er lsocated i den lille terminalen. En rekke leiebil selskapene er tilgjengelig på flyplassen, og inkluderer tjenester etter Alamo, Hertz, Avis og National / Citer. Reise til og fra flyplassen er også tilrettelagt gjennom en buss og taxi alternativer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler